Witte stippen op de rand van de kaas: Is deze mal?

Sofia Martens

ja, als het enkel een reepje van kaas is. En ik zal zeer gelukkig zijn als de kaas vorm-vrij blijkt (ik beteken, als het geen vorm heeft). Maar hoe? In een vorige post over dit onderwerp, toonde ik aan dat de vorm van kaasvormen op sommige kazen kan het gevolg zijn: het gemeenschappelijkste voorbeeld is de Franse verscheidenheid van een kaasproducent genoemd Amouage. Welke ionen zijn betrokken bij de bouw (van de volgende zouten)? Als u mijn vroegere post niet hebt gelezen, kunt u dit hier doen. In de post toonde ik aan dat Amouage een kaas genoemd Pecorino produceert, die zeer gelijkaardige texturen aan klassieke Amouage heeft. Het kan moeilijk te zeggen het verschil zijn, maar in de foto hierboven, zijn de vormen op Amouage-kaas veel kleiner, terwijl de op Pecorino veel groter zijn, waarschijnlijk wegens het feit dat zij met een zeer gelijkaardige methode worden gemaakt. Selbst ist zout Test einen Testlauf wert. Amouage is een bekend bedrijf, en het is opmerkend de moeite waard dat het het vormen proces voor kaasvormen (of kaasvormen) één vandaag van gemeenschappelijkst in de productieindustrie is. Zoals ik in die post wees op, wordt het Amouage-het vormen proces ook gebruikt door andere kaasmakers, die door Domino, het bedrijf omvatten dat hun de pizzakorst ‚van de smaaktest‘ maakt. Ik vermeldde ook hetzelfde bedrijf in de post die ik over kaasafgietsel heb gedaan, waarin ik een paar foto's van Amouage-afgietselproces toonde. De foto toont hierboven een grote, grijze die vorm uit Amouage-kaas wordt gemaakt, en de foto toont hieronder één van de kaasvormen ik het gebruiken van Amouage-kaas maakte, waarin de vorm zeer klein is, terwijl de kaas wordt goed-gevormd. Één van de grote eigenschappen over Amouage-kaas is dat de vormen ook van verschillende types van kaas worden gemaakt. Dit kunnen het type van kaas dat uw kaasmaker gebruikt om de vormen te vormen, of zelfs verschillende soorten kaas zijn dat beschikbaar om zijn worden gevormd van. Ik zal over het afgietselproces in deze post spreken, en de diverse types van kaasvormen beschikbaar voor Amouage-afgietsel in een recentere post. Ondertussen, voor zij die geinteresseerd zijn in hoe Amouage-de kaas wordt gemaakt, hier is de Amouage-website. Het is vrij uitgebreid (ongeveer 5.500 pagina's!) zo als u werkelijk in het Amouage-proces bent, zou u uw eigen Amouage-kaasvormen kunnen willen maken, maar het zou vrij tijdrovend zijn en zou vrij wat tijd en geduld vergen om de vormen te maken. Ik heb ook sommige Amouage-kaasvormen gebruikend andere soorten kaas gedaan.