About us

Sofia Martens

Ik heb heel wat ervaring omdat ik heel wat onderzoek naar het onderwerp heb gedaan.

Wat Zout is?

Het zout is een organische verbinding die een antimicrobial activiteit heeft. Het is een mineraal in planten en dierlijke afscheidingen (vee, schapen, enz.) wordt gevonden en ook in veel van ons verwerkt voedsel dat. Het zout is een zeer belangrijk dieetzout in de Westelijke maatschappijen omdat het aan goede spijsvertering (niet alleen in het spijsverteringskanaal) en ook als component van de „anti-voedende“ formule essentieel is die sommige mensen als dieetsupplement gebruiken. De meeste mensen realiseren dat zij zout eten omdat het vaak beschikbaar in geen verpakt voedsel is (zelfs niet in restaurants!) Bovendien weten de meeste mensen niet dat er vele voordelige bacteriën en gist zijn die levend in onze darm. Zoals ik reeds heb gezegd, wordt het ook gebruikt om de darm en het spijsverteringskanaal gezond te houden door een buffer tegen schadelijke bacteriën en andere factoren te verstrekken die ziekten zoals hartkwaal, spijsverteringswanorde en zwaarlijvigheid kunnen veroorzaken.

In sociale media, kunt u me vinden sprekend over het onderwerp in mijn video's, posten en artikelen. U kunt me hier vinden op YouTube of me volgen op Facebook en Twitter. Ik hoop u van dit zoute kookboek geniet. Het zout in dit boek is werkelijk zout, zodat kunt u het zout door de helft moeten verminderen als u in een land bent waar het zout duurder is dan het zou moeten zijn. Zoals ik altijd zeg, is het belangrijkste ingrediënt in om het even welke schotel uw tastebuds.

Dit boek is een inzameling van mijn beste recepten van zout. Elk recept in dit boek heeft het in het begin geschreven recept. Na dat, heeft elk recept een foto die het zout in gebruik toont. Het boek wordt georganiseerd tegen maand, dan tegen dag. Er zijn recepten op onderwerpen zoals: het koken, salades, snacks, desserts, kokende uiteinden en meer. Ik heb ook een recept van de maandsectie die toont hoe te om een speciale schotel voor te bereiden. Ik geloof dat het belangrijk is om te weten waar het zout beschikbaar is.

Mijn leven

Toen ik school beëindigde en begon om te vinden, wilde ik iets tot stand brengen die u meer om zou geven ongeveer te schrijven. En daarom begon ik mijn blog.

Ik houd van over mijn ervaringen en mijn hartstochten te spreken. En meer deelt u, beter kunnen wij allen leren. Er is daar heel wat informatie die u kan helpen en zelfs u helpen een deskundige in één onderwerp worden. Deze blog is allen over het delen dat informatie zodat u de kennis hebt om betere besluiten te nemen, efficiënter te zijn, uw productiviteit te verbeteren en uw leven gemakkelijker en plezieriger te maken. U zult ook leren wat daar uw huis, en wereld, een betere plaats moet maken! Ik ben gelukkig om rond de wereld te reizen, heel wat verbazend mensen en werk met sommige grote mensen te ontmoeten die me langs de manier hielpen, en een verbazende website geweest te bouwen dat ik van genoeg trots ben! Dank u! Ik hoop u bij me zich spoedig aansluit aangezien ik over de wereld reis.

Mijn passie

Mijn hartstocht kookt en mijn blog is over de beste recepten ik kan vinden en de ervaringen die ik als voedsel heb gehad blogger.

Deze blog is vrij en open aan allen. U kunt op mijn blog commentaar geven als u aan wilt, maar ik kan niet zien of bent u reeds geen geregistreerde gebruiker van deze blog. Het is niet tegen de regels van de plaats op een niet-officiële blog te posten. Ik ben geen journalist en ik zou absoluut geen probleem beantwoordend vragen hebben. Sofia is een professionele blogger die recepten sinds 2010 heeft gepost. Ik ben een occasionele gebruiker van deze blog sinds het begin geweest en hier regelmatig gepost. Mijn posten zijn gebaseerd op haar receptenlijsten en haar kokende blog. U kunt deze recepten ook gebruiken om uw eigen blog te creëren.

Welk soort recepten kenmerkt uw plaats?

De Keuken van Sofia heeft heel wat zoute recepten.

Ik wilde altijd dit doen omdat het zout en het baksel zulk een belangrijke ding voor me zijn! Ik kan niet het aantal bakselrecepten tellen die ik over het gebruiken van zout als bindmiddel of als aromaversterker heb gelezen. Maar nu kan ik en ik vind als ik het allen kan doen! Ik wil over zout en de beste dingen spreken om aan het toe te voegen.

Hoe wordt het zout gemaakt?

Goed, wordt het gemaakt door een mengsel van water, suiker en zout. Het zout wordt dan verwarmd en het water verdampt, vormt een oplossing. Deze oplossing is dan gescheiden en het water/het zout worden erachter verlaten. Deze wateroplossing wordt dan gezuiverd om ons een zout te geven. De zouten worden dan gemengd met andere dingen om tot een olie te leiden. De olie wordt gemengd met een andere olie en het mengsel wordt gemaakt in een room waaraan het zout is toegevoegd.